Access Bars®

In de praktijk werk ik ook met Access Bars® (onderdeel van Access Consciousness®). Met deze unieke aanrakingsmethode help ik je los te laten wat jou belemmert om te ontspannen. Hierdoor ben je in staat om je zelfhelend vermogen aan te spreken. Access Bars® pas ik toe bij stress, vermoeidheid, slaapproblemen, burn-out klachten, hoofdpijn, migraine, belemmerende denkpatronen, examenvrees, etc.
Bij een sessie Access Bars® lig je ontspannend op je rug op een zachte massagetafel. Ik raak tijdens de sessie 32 punten op je hoofd zachtjes aan, wat bij jou het helingsproces aanzet als jij het wil. De 32 punten corresponderen met verschillende aspecten van het leven. Zo is er bijvoorbeeld een punt wat overeenkomt met plezier, maar ook één met controle, met verdriet, met veroudering, geld etc. Je ruimt heel wat op en na 60 tot 90 minuten voel je letterlijk meer ruimte in je hoofd. De voordelen van een sessie Access Bars® lopen na de sessie door en kun je tot minimaal 3 weken daarna opmerken.
Naast Access Bars® zijn er binnen Access Consciousness® ook verschillende zogenaamde bodyprocessen mogelijk, waaronder een boost van je immuunsysteem (de zogenaamde MTVSS). Informeer naar de mogelijkheden, als je meer wil weten!Access Bars®, MTVSS of andere bodyprocessen proberen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Bel/whatsapp 06 – 18 43 97 33 of laat hier een bericht achter.

* is verplicht veld.
TERUG